Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 39€

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00

Σάββατο 09:00-15:00

Ασφαλείς Συναλλαγές
Τι δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ των διακοπώ
Πίσω στην λίστα άρθρων

Τι δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ των διακοπών μιας μαμάς;

Οι ουρολοιμώξεις και οι κολπίτιδες είναι πολύ ενοχλητικές σε κάθε ηλικία, πόσο μάλλον στα μικρά παιδιά, τα οποία μπορεί να ταλαιπωρηθούν πολύ περισσότερο. Στατιστικά, περίπου το 7% των κοριτσιών και το 2% των αγοριών εμφανίζουν ουρολοίμωξη μέχρι την ηλικία των 6 ετών.

Είναι μάλιστα γεγονός, πως το καλοκαίρι οι ουρολοιμώξεις μας επισκέπτονται ακόμη πιο συχνά. Οι συνήθεις «ύποπτοι»; Το παιχνίδι στην άμμο, οι βουτιές σε όχι τόσο καθαρά νερά και οι αυξημένες καλοκαιρινές θερμοκρασίες. Επίσης η  αμέλεια και η αναβολή της ούρησης που παρατηρείται στα παιδιά για να μη διακόψουν το παιχνίδι αποτελεί βασική αιτία των ουρολοιμώξεων. Το αποτέλεσμα είναι ο έντονος κνησμός, η συχνή και επίπονη ούρηση και γενικά μία εξαιρετικά ενοχλητική κατάσταση.

Γι’ αυτό έχει μεγάλη σημασία, η σωστή και εντατική υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής, σε καθημερινή και τακτική βάση. Πάντα με ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα τα οποία διατηρούν και ενισχύουν το μικροβίωμα της περιοχής και σέβονται τη φυσιολογία του δέρματος σε κάθε ηλικία.

Το Babyderm Junior Cran  αποτελεί έναν εύχρηστο αφρό καθημερινού καθαρισμού της γεννητικής περιοχής για αγόρια και κορίτσια, που κάνει την πρόληψη των ουρολοιμώξεων αλλά και των αιδοιοκολπίτιδων «παιχνιδάκι»!

Η φυσική δράση οφείλεται στο μοναδικό συνδυασμό Ω3 και Ω6 απαραίτητων λιπαρών οξέων, στο εκχύλισμα cranberries, στο πρεβιοτικό α-glucan, στη μπιζαμπολόλη και στις  βιταμίνες- C, E & πανθενόλη.

Είναι δερματολογικά ελεγμένος και η καθημερινή του χρήση συστήνεται από παιδιάτρους και παιδο-ουρολόγους!

Πάντα με τη σφραγίδα εγγύησης και αξιοπιστίας της φαρμακευτικής βιομηχανίας InterMed.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!