Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 49€

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00

Σάββατο 09:00-15:00

Ασφαλείς Συναλλαγές
4 μυστικά υγείας για τη νέα χρονιά!
Πίσω στην λίστα άρθρων

4 μυστικά υγείας για τη νέα χρονιά!

Οι λέξεις της περασμένης χρονιάς, ανήκουν στη γλώσσα της περασμένης χρονιάς και οι λέξεις της επόμενης χρονιάς περιμένουν μια άλλη φωνή...

Το pharmadvice.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όλα τα μυστικά υγείας και ομορφιάς!

 

4 σημεία-κλειδιά για το νέο έτος

  • Άσκηση μυαλού και σώματος

Γνωρίζατε ότι ακόμη και πέντε λεπτά καθημερινού τρεξίματος σχετίζονται με αυξημένο προσδόκιμο ζωής ενώ με μία ώρα διανοητικών ασκήσεων την εβδομάδα βελτιώνετε το νου σας; Το τρέξιμο προωθεί την καλή καρδιακή υγεία, βελτιώνει τη διάθεση, δυναμώνει τις αρθρώσεις και βοηθάει στην καύση θερμίδων! Σε αντιστοιχία οι διανοητικές ασκήσεις (σκάκι, sudoku, διάβασμα) θα σας βοηθήσουν να ενδυναμώσετε τον εγκέφαλό σας και να αυξήσετε τις γνωστικές σας λειτουργίες! Σε περίπτωση που χρειαστείτε ένα boost για να επιτύχετε τους στόχους σας, το pharmadvice.gr είναι εδώ για να σας συμβουλέψει! Εμπιστευτείτε την VM200 της Solgar, ένα πολυδιατροφικό συμπλήρωμα υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, για τις αυξημένες ανάγκες σας. Για ενέργεια, τόνωση και δράση λύση προσφέρει το Health Aid Day-Vit Active CoQ10 & Ginseng, ενώ για τις ιδιαίτερες ανάγκες ατόμων άνω των 50 ετών το Power Health Classics Platinum Multi Senior 50+​ περιέχει ένα ευρύ φάσμα από βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Για την ενίσχυση της μνήμης και του εγκεφάλου το Health Aid Brainvit αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα, ενώ πνευματικό σφρίγος προσθέτει το Vitabiotics Neurozan.

  • Σωστή και ισορροπημένη διατροφή

Γνωρίζατε ότι χρειάζεστε περισσότερα από σαράντα διαφορετικά θρεπτικά συστατικά για να εξασφαλίσετε καλή υγεία και πως καμία τροφή δεν μπορεί να τα προσφέρει όλα; Το όφελος της ισορροπημένης διατροφής οδηγεί στην βελτίωση της ευεξίας, στην ψυχολογική ανάταση και στην αύξηση της αυτοπεποίθησης λόγω απώλειας βάρους. Αν η μέρα σας είναι πιεστική και αμελείτε τις βιταμίνες και τα μέταλλα που απαιτούνται, το pharmadvice.gr έχει τη λύση!Το πιο πλήρες σε διατροφικά συστατικά πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα, για ολοκληρωμένη κάλυψη είναι το Health Aid Mega Multivitamins & Minerals, ενώ ιδανικό για σύγχρονες γυναίκες φαντάζει το Female Multiple της Solgar. Υψηλής δραστικότητας “όλα-σε-ένα” σύνθεση με 17 βιταμίνες κα 12 μέταλλα  θα συναντήσετε στην Quest Super Once A Day Timed Release  ενώ για 50+ ηλικίες τη λύση θα δώσει το Vital Silver για την κάλυψη των διατροφικών ελλείψεων. Τέλος, για τη σωστή σωματική και πνευματική ανάπτυξη του παιδικού οργανισμού κρίνεται κατάλληλο το Power Health Floradix Kindervital.                                                                                                                                                    

  • Ολική ενυδάτωση

Γνωρίζατε ότι το νερό αποτελεί το 60% του ανθρώπινου βάρους και το 75% της συνολικής μάζας των μυών; Είναι κινητήριος μοχλός για την καρδιά, αυξάνει τις καύσεις μέσω του μεταβολισμού και τονώνει το ανοσοποιητικό. Ακόμα και αν δεν διψάτε, πίνετε νερό καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, μεταφέροντάς το με Chilly's στυλ. Επίσης δεν θα πρέπει να αμελείτε την ενυδάτωση του προσώπου, εάν θέλετε να  διατηρήσετε ένα πρόσωπο νεανικό, βελούδινο και χωρίς ξηρότητα. Το pharmadvice.gr προτείνει Frezyderm Moisturizing Plus Cream που διαθέτει σύμπλεγμα 3 τύπων υαλουρονικού οξέος, ενώ εντατική και σε βάθος λύση με άμεση και μακροχρόνια δράση θα σας προσφέρει το ανανεωμένο γερμανικό brand: Individual Cosmetics. Η premium Arcaya No8 Hyaluron Booster Cream προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και ματ αποτέλεσμα, ενώ το ξηρό σώμα θα βρει ανακούφιση στο Frezyderm Christialen Emulsion.

  • Ύπνος

Γνωρίζατε ότι 1 στους 3 έχει σε κάποια φάση της ζωής του προβλήματα με τον ύπνο και πάσχει από αϋπνίες; Η αϋπνία έχει σοβαρό αντίκτυπο στα επίπεδα ενέργειας, στη διάθεση, την υγεία, την επαγγελματική ζωή και την ποιότητα ζωής γενικότερα. Οι περισσότεροι ενήλικες χρειάζονται επτά με οκτώ ώρες ύπνου κάθε βράδυ, με την ιδανική διάρκεια ύπνου να ποικίλλει ελαφρώς από άτομο σε άτομο. Αν όλα φαντάζουν δύσκολα, το pharmadvice.gr έχει απομονώσει τα καλύτερα φυσικά συμπληρώματα για εσάς! Για ένα ποιοτικό και ξεκούραστο βραδινό ύπνο σύμμαχο θα βρείτε στο Power Health Good Night ενώ με το PharmaQ Just Sleep θα μειώσετε το χρόνο αναμονής της έλευσής του. Το Health Aid Di-Stress βοηθά στη μείωση του άγχους και της κούρασης, ενώ ιδανικό σε περιπτώσεις διαταραγμένου ύπνου είναι το Eviol Sleep Well. Τέλος, μοναδικό προϊόν πλούσιο σε μελατονίνη για τη βελτίωση της διάρκειας και της ποιότητας του ύπνου είναι το Terranova Smooth Mag.

 

Μην μετράτε λοιπόν τις μέρες, κάντε τις μέρες να αξίζουν και το pharmadvice.gr θα είναι δίπλα σας!