Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 49€

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00

Σάββατο 09:00-15:00

Ασφαλείς Συναλλαγές
Θέλεις να είσαι όμορφη στις γιορτές; Μπορείς!
Πίσω στην λίστα άρθρων

Θέλεις να είσαι όμορφη στις γιορτές; Μπορείς!

Στις γιορτές των Χριστουγέννων εκτός από τη φροντίδα των αγαπημένων σας μην αμελήσετε και τον εαυτό σας. Μια λαμπερή οικοδέσποινα θα κλέψει τις εντυπώσεις εξίσου με το καλομαγειρεμένο φαγητό και την ατμοσφαιρική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Για να είστε όμορφη στις γιορτές και με καλή διάθεση φροντίστε από νωρίς την περιποίησή σας. Ούτως ή άλλως η ομορφιά έρχεται από μέσα: μέσα από μπουκαλάκια, βαζάκια, φιαλίδια και σωληνάρια..και το pharmadvice.gr είναι εδώ να σας συμβουλέψει για τα καλύτερα!

  • Περιποίηση προσώπου και σώματος

Το πρόσωπό σας είναι ο εκφραστής των συναισθημάτων σας καθώς και της υγείας σας, αφού ακτινοβολεί, πάντα, την εσωτερική σας κατάσταση. Έχετε, λοιπόν, την υποχρέωση να το φροντίζετε και να το προστατεύετε για να είστε, αλλά και να φαίνεστε, όμορφοι και υγιείς. Για λαμπερές εμφανίσεις, προετοιμάστε το δέρμα σας με Nip + Fab Glycolic Fix Exfoliating Mask, μία μάσκα που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα για μία από μέσα προς τα έξω λάμψη και ακτινοβολία. Στη συνέχεια για εσάς που θέλετε να αναδείξετε τη φυσική σας ομορφιά στην καλύτερη μορφή της η Arcaya Crystal θα πραγματοποιήσει ένα μικρό θαύμα. Όσον αφορά την κρέμα περιποίησης, με το Apivita Promo Bee Radiant θα συνδυάσετε την αντιγηραντική δράση με την εξομάλυνση του μικροανάγλυφου της επιδερμίδας σε πρόσωπο και μάτια, και επειδή οι γιορτινές νύχτες είναι ''μεγάλες'' η Korres Λευκή Πεύκη Κρέμα Νύχτας προσφέρει έντονη θρέψη για λεία, άνετη και λαμπερή επιδερμίδα.

  • Συμληρώματα ομορφιάς

Για εσάς που γνωρίζετε πως η ομορφιά πηγάζει εκ των έσω και επιθυμείτε δέρμα ελαστικό και νεανικό, η χρήση ενός συμπληρώματος κρίνεται απαραίτητη για να σας βρει ο νέος χρόνος ανανεωμένη! Το Hyalurovit της Health Aid βοηθάει αποτελεσματικά στην αναδόμηση της επιδερμίδας και την καταπολέμηση των ρυτίδων και την διατηρεί ενυδατωμένη, απαλή και νεανική. Καινοτόμος και διαφοροποιημένη σύνθεση με μεγάλο εύρος συστατικών είναι η Terranova Beauty Complex Skin-Hair-Nails που ενισχύει την ομορφιά από μέσα. Οι δερμο-θρεπτικές κάψουλες του Vitabiotics Perfectil Plus Skin προστατεύουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη και βοηθούν στην ακεραιότητα των κυττάρων του δέρματος. Yδρολυμένο θαλάσσιο κολλαγόνο για δέρμα όλο λάμψη και υαλουρονικό οξύ για δέρμα ενυδατωμένο και ελαστικό θα βρείτε στο Health Aid Nurideen Plus, ενώ το best seller της κατηγορίας Solgar Skin, Nails & Hair Formula βοηθάει στην παραγωγή του κολλαγόνου και της κερατίνης, καθιστώντας την επιστήμη της διατροφής, στην υπηρεσία της ομορφιάς.

  • Αδυνάτισμα

Εάν θέλετε να αδυνατίσετε για να φορέσετε το φόρεμα του ρεβεγιόν ή αν θέλετε να χάσετε κάποια κιλά για να έχετε περιθώριο για κάποιες ατασθαλίες στις γιορτές, ξεκινήστε από σήμερα κιόλας για να σας βρουν τα Χριστούγεννα… προετοιμασμένες και αδύνατες! Για το μετά και τα extra κιλά θα δούμε τι θα κάνουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα. Με το XL-S Medical Fat Binder χάνετε έως και 3 φορές περισσότερα κιλά, απ' ότι αν κάνατε μόνο δίαιτα, ενώ δημιουργεί ένα αίσθημα κορεσμού και μειώνει τα τσιμπολογήματα. Στα πλαίσια μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων ένα θρεπτικό, γευστικό, απολαυστικό και πλήρες υποκατάστατο γεύματος για όλες τις ώρες της ημέρας που αποδίδει στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά είναι το Power Health Top Diet. Για την καταπολέμηση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους και την αποσυμφόρηση των ιστών από περιττά υγρά η Somatoline Cosmetic Eντατικό Αδυνάτισμα Σε 7 Νύχτες θα σας καλύψει απόλυτα, ενώ η καινοτόμος αποτοξινωτική δράση της Somatoline Cosmetic Detox  θα σας χαρίσει δέρμα μεταξένιο και λείο, μειώνοντας παράλληλα την περιφέρεια των γοφών και της μέσης. Τέλος, η Elancyl Slim Design δρα στα θεμέλια της κυτταρίτιδας προσφέροντας ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και προσφέρει ταχεία φυσική αποσυμφόρηση που ενισχύεται με μασάζ.

  • Μακιγιάζ

H περίοδος των γιορτών απαιτεί διασκέδαση μέχρι το πρωί, επομένως ένα λαμπερό πρόσωπο είναι απαραίτητο προκειμένου να δείχνετε πάντα ανανεωμένες και φρέσκιες. Ακόμη και το πιο απλό ρούχο κι αν φορέσετε, μπορείτε να κάνετε τα βλέμματα να στραφούν πάνω σας αν έχετε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο μακιγιάζ σας.  Για όσες αναζητείτε ένα τέλειο overlighter για πρόσωπο και σώμα που όσο περισσότερο ψεκάσετε, τόσο πιο έντονη είναι η λάμψη, θα το βρείτε στο Nip + Fab Illuminating Fixing Mist, ενώ για ιριδίζον και τρισδιάστατο τελείωμα στα χείλη θα λατρέψετε το Nip + Fab Lip Topper Pink Rockets. Για την απόλυτη επίτευξη της χροιάς που επιθυμείτε και σε συσκευασία ταξιδίου προτιμήστε το Nip + Fab Travel Palette Light/Medium 01, αλλά μην ξεχάσετε να απελευθερώσετε την εσωτερική σας λάμψη με τη μοναδική παλέτα περιγράμματος Nip + Fab Contour Palette Light 01. Γιο λαμπερά, πιο λαχταριστά, πιο γεμάτα χείλη επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη γκάμα των Korres Morello Voluminous Lipgloss, ενώ οι βλεφαρίδες και τα μάτια σας θα αποκτήσουν εντυπωσιακό όγκο και έντονο χρώμα με το Korres Seductive Beauty The Smokey Eye Set.

 

Σύσσωμη η ομάδα του pharmadvice.gr σας εύχεται καλές γιορτές και οι αναμνήσεις του χτες να σας οδηγήσουν σε υπέροχα αύριο!