Το καλάθι μου

Σύνολο: {{order.final_cost}}
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 39€

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00

Σάββατο 09:00-15:00

Ασφαλείς Συναλλαγές

Ποιοι είμαστε

Οι εποχές αλλάζουν διαρκώς και η τεχνολογία και το διαδίκτυο μπαίνουν όλο και περισσότερο στη ζωή μας. Σε αυτό δε μένουν απ’έξω οι αγορές μας, που γίνονται όλο και περισσότερο μέσω ίντερνετ, αλλά ούτε και το διαρκώς αυξανόμενο διαδικτυακό ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν την υγεία μας. Πόσοι από εμάς, εξάλλου, δεν ψάχνουμε πληροφορίες και συμβουλές για την υγεία μας στο διαδίκτυο;

 

Συνδυάζοντας αυτά τα δεδομένα, δύο φίλοι φαρμακοποιοί - οι Γιώργος Συψής και Δημήτρης Ποδάρας - που έχουμε τα φαρμακεία μας στο Γουδή (Ευδήλου 1-3, ΤΚ 15773, τηλ. 2107790379) και στο Ίλιον (Παλατιανής 58, ΤΚ 13121, τηλ. 2105017038) αντίστοιχα, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα συμβουλευτικό, μοντέρνο, φιλικό για το χρήστη site, που σκοπό έχει να κάνετε τις αγορές σας για την υγεία και την ομορφιά σας.

 

Το κατάστημα παραλαβής του Pharmadvice.gr βρίσκεται στο Ίλιον: Πριάμου 91, ΤΚ 13122, τηλ. 2105735888 και 210 5735887

 

Πιστεύουμε στο σημαντικό ρόλο του Έλληνα φαρμακοποιού, ο οποίος δεν είναι μόνο να σας προμηθεύει με ό,τι χρειάζεστε, αλλά κυρίως να σας συμβουλεύει τόσο για τα προϊόντα σας, όσο και για την υγεία σας. Σκοπός μας είναι να μεταφέρουμε στο σπίτι σας τη συμβουλή του φαρμακοποιού για κάθε προϊόν ξεχωριστά, ώστε να κάνετε τις αγορές σας με μεγαλύτερη ασφάλεια και να αντιμετωπίζετε τα θέματα της υγείας και της ομορφιάς σας πιο ολοκληρωμένα και πιο αποτελεσματικά.

 

 Με γνώμονα αυτές τις σκέψεις, δημιουργήσαμε το e-shop φαρμακείου που σας συμβουλεύει, με συμβουλές και περιεχόμενο που θα προσπαθούμε διαρκώς να ανανεώνουμε, αλλά και καλύτερες τιμές για τα προϊόντα.

 

Στο e-shop αυτό θα βρείτε και επιστημονικά άρθρα και συμβουλές από επιστήμονες ιατρούς που διακρίνονται στον κλάδο τους, καθώς σκοπός μας είναι να στηρίξουμε ολοκληρωτικά την υγεία σας, ώστε το e-shop αυτό να αποτελεί ένα ευχάριστο ολοκληρωμένο site που θα χρησιμοποιείτε για να ενημερώνεστε για την υγεία σας και να κάνετε εύκολα και οικονομικά τις αγορές σας.